contacteer ons

Als je op onze site het antwoord niet kan vinden of specifieke vragen hebt, dan helpen we u graag! U kan ons mailen of bellen.

algemeen contact

056 24 52 11

info@pzhfamilie.be

adres

Groeningepoort 4
8500 Kortrijk

hoe het ziekenhuis bereiken?

Het ziekenhuis is gelegen in het centrum van Kortrijk naast het Groeningemonument “De Maagd van Vlaanderen” en ligt op 1 km wandelafstand van het station.

BIJ GEBRUIK GPS GEEFT U "GROENINGELAAN 7; 8500 KORTRIJK" IN.

parking

De parking van het ziekenhuis telt slechts een beperkt aantal plaatsen en is daarom enkel toegankelijk voor personeel. In de nabije omgeving kan u terecht op de bovengrondse betaalparking aan de Groeningelaan (max. 2 uur), de ondergrondse parking Veemarkt*, de ondergrondse parking Houtmarkt of in de nabije omgeving (parkeerschijf en/of tegen betaling). Klik hier voor de verschillende parkeermogelijkheden in Kortrijk.

*Stad Kortrijk plant vanaf woensdag 17 augustus wegenwerken in de Wandelingstraat en aan de rotonde van de Veemarkt. Deze werken zouden uiterlijk vrijdag 26 augustus klaar moeten zijn. De werfzone zal volledig afgesloten zijn voor het verkeer. Wie onze parking wil bereiken, kan de omleiding Slachthuisstraat – Pluimstraat – Veldstraat – Leeuw Van Vlaanderenlaan – Groeningelaan volgen. In de Groeningelaan zal voor het gedeelte tussen de Leeuw Van Vlaanderenlaan en de Veemarkt tijdelijk tweerichtingsverkeer toegelaten zijn. Ook in de Langemeersstraat tussen Plein en de Veemarkt zal tweerichtingsverkeer toegelaten zijn. De voetpaden zullen in de werfzone wel bewandelbaar blijven.

volg ons

we helpen u graag verder

Dit contactformulier dient enkel voor praktische vragen. Opname-aanvragen kunnen niet via het contactformulier gebeuren. Gelieve dan ook voor opnameaanvragen of consultaties contact op te nemen met het algemeen nummer 056/24 52 11 of de richtlijnen te volgen in de rubriek 'u zoekt hulp?'

opendeurdag 17 september

De Korbeel en De Patio
lees meer

gloednieuw gebouw voor de korbeel en de patio

Interview
lees meer

zorgprogramma's

steeds de gepaste zorg

de bolder
crisisopvang en observatie
de brug
stemmings- en relatieproblemen
de boeg
psychosezorg en resocialisatie
de vlonder
verslavingszorg
bekijk meer

Opendeurdag 17 september

De Korbeel en De Patio
lees meer

Gloednieuw gebouw voor De Korbeel en De Patio

Interview
lees meer

Zorgprogramma's

steeds de gepaste zorg

de bolder
crisisopvang en observatie
de brug
stemmings- en relatieproblemen
de boeg
psychosezorg en resocialisatie
de vlonder
verslavingszorg
bekijk meer