jobs & stage

Interesse om te werken in een kleinschalig gespecialiseerd psychiatrisch ziekenhuis in hartje Kortrijk? Solliciteer dan bij PZ H. Familie! Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde teamplayers (m/v/x). Wie weet wordt u wel onze nieuwe collega! 

Waarom solliciteren bij ons? Bekijk gerust onze troeven als werkgever hieronder... dan zal je begrijpen waarom solliciteren bij ons de juiste keuze is!  

Als je kiest voor het PZ H. Familie, dan kies je voor kwaliteit! 

 

Binnen het ziekenhuis heerst er een cultuur van voortdurende verbetering van kwaliteit en veiligheid in functie van de patiënten, medewerkers en bezoekers. Daarom kozen we in 2021 opnieuw voor een externe audit door Qualicor Europe met alweer een prachtig resultaat. Dit door de enthousiaste inzet van onze teams en de medewerking van de patiënten.

Wil je meer weten over onze kwaliteitswerking, lees dan hier verder. 

volg stage bij ons

Stage lopen in het PZ H. Familie? Dat kan zeker! Wij bieden stageplaatsen voor artsen, sociaal werkers, psychologen, bachelors in de toegepaste psychologie, verpleegkundigen, ergotherapeuten, orthopedagogen, ...

 

Hoe jouw stage aanvragen?

 

Stuur een mailtje naar Sven Vercruysse (sven.vercruysse@pzhfamilie.be).

Voor een stage als arts kan je terecht bij  Dr. K. Stuer. Contacteer hiertoe het klinisch secretariaat op het nummer 056/24.53.37.

 

Praktisch

 

Je wordt op jouw eerste stagedag verwacht om 9 uur aan de receptie van het ziekenhuis (tenzij anders afgesproken). Je wordt er onthaald door Sven Vercruysse die je de nodige uitleg zal geven. Op jouw eerste stagedag wordt ook samen met jouw mentor op de afdeling jouw uurregeling opgemaakt.

Er wordt 10 euro waarborg gevraagd voor de toegangsbadge.

Uiteraard kan je in onze cafetaria jouw eigen middagmaal nuttigen of een warme maaltijd eten.

Omdat we in het hartje van Kortrijk liggen, is er niet zoveel gratis parking. Kies daarom voor het openbaar vervoer of spring op jouw fiets.

vraag uw stage aan

vakantiejobs

Tijdens de vakantieperiode zijn wij steeds op zoek naar jobstudenten op de verpleegafdelingen en in de schoonmaak. Wacht niet te lang en doe je aanvraag reeds vroeg in het jaar want de plaatsen zijn relatief beperkt. Interesse? Registreer je dan snel op onze jobsite onder de vacature ‘vakantiejob’.


Wens je meer info? 
 

praatkaffee

In Balans
lees meer

opendeurdag 17 september

De Korbeel en De Patio
lees meer

zorgprogramma's

steeds de gepaste zorg

de bolder
crisisopvang en observatie
de brug
stemmings- en relatieproblemen
de boeg
psychosezorg en resocialisatie
de vlonder
verslavingszorg
bekijk meer

Praatkaffee

In Balans
lees meer

Opendeurdag 17 september

De Korbeel en De Patio
lees meer

Zorgprogramma's

steeds de gepaste zorg

de bolder
crisisopvang en observatie
de brug
stemmings- en relatieproblemen
de boeg
psychosezorg en resocialisatie
de vlonder
verslavingszorg
bekijk meer