jobs & stage

Interesse om te werken in een kleinschalig gespecialiseerd psychiatrisch ziekenhuis in hartje Kortrijk? Solliciteer dan bij PZ H. Familie! Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde teamplayers (m/v/x). Wie weet wordt u wel onze nieuwe collega! 

Waarom solliciteren bij ons? Bekijk gerust onze troeven als werkgever hieronder... dan zal je begrijpen waarom solliciteren bij ons de juiste keuze is!  

troeven als werkgever

Wat maakt ons ziekenhuis uniek?


Onze medewerkers aan het woord...

 

Het PZ H. Familie als aantrekkelijke werkgever!

 

Meer weten omtrent jouw verloning? Je verkiest een evenwichtige balans tussen werk en privé? Kies je voor net dat ietsje meer verlof? Geniet je graag van talrijke  kortingen en vele extra's? 

Zeg je een ja op alle vragen? Lees dan zeker hier verder!  

 

Als je kiest voor het PZ H. Familie, dan kies je voor kwaliteit! 

 

Het PZ. H. Familie werd begin december 2016 bekroond met het Qmentum kwaliteitslabel en is hiermee het eerste psychiatrisch ziekenhuis in de Benelux dat de internationale organisatiebrede Qmentum kwaliteitsnorm heeft behaald. Het Qmentum kwaliteitskader toetst aan de hand van vooraf bepaalde en internationaal erkende normen of kwaliteitsvolle en veilige zorg gegarandeerd kan worden, alsook of de cultuur in de organisatie gericht is op continue verbetering.

Wil je meer weten over onze kwaliteitswerking, lees dan hier verder. 

 

Diversiteit

 

Het psychiatrisch ziekenhuis H. Familie uit Kortrijk won op 14 maart de diversiteitsprijs 2013 in de categorie ‘social profit’. De jury loofde het integrale beleidsplan, zorg voor individuele medewerkers en de positieve wijze waarop met verschillen wordt omgaan waardoor deze een troef en rijkdom zijn voor iedereen. Lees verder of bekijk het filmpje.

volg stage bij ons

Stage lopen in het PZ H. Familie? Dat kan zeker! Wij bieden stageplaatsen voor artsen, sociaal werkers, psychologen, bachelors in de toegepaste psychologie, verpleegkundigen, ergotherapeuten, orthopedagogen, ...

 

Hoe jouw stage aanvragen?

 

Stuur een mailtje naar Sven Vercruysse (sven.vercruysse@pzhfamilie.be).

Voor een stage als arts kan je terecht bij  Dr. K. Stuer. Contacteer hiertoe het klinisch secretariaat op het nummer 056/24.53.37.

 

Praktisch

 

Je wordt op jouw eerste stagedag verwacht om 9 uur aan de receptie van het ziekenhuis (tenzij anders afgesproken). Je wordt er onthaald door Sven Vercruysse die je de nodige uitleg zal geven. Op jouw eerste stagedag wordt ook samen met jouw mentor op de afdeling jouw uurregeling opgemaakt.

Er wordt 10 euro waarborg gevraagd voor de toegangsbadge.

Uiteraard kan je in onze cafetaria jouw eigen middagmaal nuttigen of een warme maaltijd eten.

Omdat we in het hartje van Kortrijk liggen, is er niet zoveel gratis parking. Kies daarom voor het openbaar vervoer of spring op jouw fiets.

Wens je meer info over de afdeling waar je stage zal lopen? Neem dan een kijkje in de stagebundels:

vraag uw stage aan

vakantiejobs

Tijdens de vakantieperiode zijn wij steeds op zoek naar jobstudenten op de verpleegafdelingen en in de schoonmaak. Wacht niet te lang en doe je aanvraag reeds vroeg in het jaar want de plaatsen zijn relatief beperkt. Interesse? Registreer je dan snel op onze jobsite onder de vacature ‘vakantiejob’.


Wens je meer info? 
 

praatkaffee

In Balans
lees meer

opendeurdag 17 september

De Korbeel en De Patio
lees meer

zorgprogramma's

steeds de gepaste zorg

de bolder
crisisopvang en observatie
de brug
stemmings- en relatieproblemen
de boeg
psychosezorg en resocialisatie
de vlonder
verslavingszorg
bekijk meer

Praatkaffee

In Balans
lees meer

Opendeurdag 17 september

De Korbeel en De Patio
lees meer

Zorgprogramma's

steeds de gepaste zorg

de bolder
crisisopvang en observatie
de brug
stemmings- en relatieproblemen
de boeg
psychosezorg en resocialisatie
de vlonder
verslavingszorg
bekijk meer